Natural

natural

Breaking News

File Dumper

8cn88hm.png
 



Merhaba arkadaşlar yine değişik bir araç konusu ile karşınızdayım :)

Bu aracın hikayesi yaklaşık 5 - 10 sene'ye dayanmakta tabi o zamanl
ar bu kadar tecrübe, bilgi birikimine sahip değildim düşünmüştüm keşke tüm dosyaları dump edebileceğim bir dumper olsaydı diye açıkçası keygen içindeki müziklere vb olan dosyalara erişemediğim için :D
Gün geldi çattı derken bir kaç gün önce duyurduğum autoit a3x dumper aracını yaptıktan sonra az önce bir anda aklıma geldi ve aracı hazırladım.
Bu araçta hedeflediğim şey sizden dosya signature(işaret) bilgisini alıp seçilen programın hafızasında taramak ve aradığınız olabilecek tüm dosyaları kaydetmektir.
Bu sayedede hafızada erişemediğimiz dosyalar kalmayacak sanırım :)
Programın kullanımına gelecek olursak :
1 - hafızadan program seç butonuna basınız ve dosya taraması yapacağınız RAM'de çalışan programın üzerine çift tıklayarak seçiniz.
2 - kayıt edilecek dosya uzantısı alanına bulduğu dosyaların uzantısını yazıyorsunuz mesela .4xm gibi.
3 - çalışan programda aranacak bytelar alanına aradığınız dosya'nın signature(işaret) bilgisini hex olarak ',' ile ayırıp yazıyorsunuz örneğin 0x52,0x49,0x46,0x46 gibi.
4 - Dump Et butonuna basıyorsunuz bulduğu dosyaları kaydedeceği dizini seçmenizi isteyen pencere çıkacaktır seçimi yaptıktan sonra işlem başlayacaktır eğer işlem uzun sürerse veya istediğinizi aldıysanız dump işlemini durdur butonuna basmanız yeterlidir.
Programın arayüzü :


Türkçe:
You must click 'Like' before you can see the hidden data contained here


Kimse belirtmeden ingilizce :
You must click 'Like' before you can see the hidden data contained here


Not:
Programda belirteceğiniz signature(işaret) bilgisine dikkat etmeniz gerekmektedir mutlaka hex olmalı ve , ile ayrılmalıdır aynı zamandada , ile ayırdığınız byteların uzunluğu 2'ye tam bölünmelidir yoksa hata alabilirsiniz.
Dosya signature(işaret) bilgileri için https://www.filesignatures.net/ sitesinden yararlanabilirsiniz ;)
Tüm crack alanındaki arkadaşlarımıza hayırlı olsun (y)


Hiç yorum yok